Nyheter

Ny produksjon av Puccinis MADAMA BUTTERFLY for Opera Festivalen på La Palma

  

Daniel Bohr er blitt invitert til å iscenesette en ny produksjon av Puccinis mesterverk MADAMA BUTTERFLY for Opera en el Convento Opera Festivalen, på La Palma (Canarias).

Premieren i juli 2009.

Produksjonen har en første klasses internasjonal cast, med OLGA ROMANKO som Cio Cio San, JORGE PERDIGON som Pinkerton, JURI BATUKOV som Sharpless, og OKSANA BOLKOVA som Suzuki. JAMES ALLEN GAEHRES dirigerer Bolshoi Akademisk Teaters Orkester og Kor. Scenograf er DIRK HOFACKER.

www.operaenelconvento.es

 

  

Ny dansk produksjon av "EVITA".

Daniel Bohr skal iscenesette en ny produksjon av Tim Rice og Andrew Lloyd Weber's legendariske musikal "EVITA" for Musik og Teaterensemble i Silkeborg, med premiere i oktober 2009 på Jysk Teater & Musikhus (www.silkeborg-musikhus.dk). Titelrollen spilles av Charlotte Guldberg.

  

 

 

 

 

"Marlene Dietrich, En Blå Engel"

 

 

 

SUSANNE BREUNING spiller hovedrollen i dette musikkdrama av CHRISTAN LANGE, med NIELS VIGILD og POUL ERIK CHRISTIANSEN, i DANIEL BOHRs regi.

Landsdekkende turné i Danmark, som starter medio november 2009.

 

 

Ny opera-musikal: ELLEVE MINUTTER, basert på en roman av Paulo Coelho.

Daniel Bohr samarbeider for tiden med dramatikker CHRISTIAN LANGE(www.christianlange.info) på librettoen til en ny opera-musikal basert på den verdensberømte brasilianske forfatter PAULO COELHOs best-seller ELLEVE MINUTTER (www.paulocoelho.com).

Teksten er av CHRISTIAN LANGE, og musikken komponeres av STIG NORDESTGAARD og CHRISTIAN DYRST. Værket er bestillt av Den Fynske Opera i Odense, og har verdens premiere d. 12.03.2010. Daniel Bohr vil ha regien.

 

 

 

 

THE FALL OF THE HOUSE OF USHER, opera av Philip Glass, for første gang i Danmark.

Premieren på denne opera av Philip Glass basert på en novelle av EdgarAllan Poe har funnet sted på Den Fynske Opera i Odense, Danmark, i Daniel Bohrs regi, i april 2008. Forestillingen er blevet meget godt mottat av både publikum og presse.

For anmeldelser, se PRESSE på denne hjemmeside.

http://www.information.dk/155401

http://www.tv2regionerne.dk/?id=418395&r=2

http://www.fyens.dk/article/973097:Klassisk--Gyseropera-med-indbygget-mareridt

http://www.faa.dk/article/46882

Hvis det ønskes å vite mer om komponisten eller om verket, vennligst link til:

www.philipglass.com